1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588047 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1915993

Sv: Apropå nånting...
John Cena: jämför inte NHL med SHL. Ingen skam att ligga sist i NHL, tro fan det då det inte går att ramla ur. Här i SHL är varenda pinne viktig innan slutspel. Här i SHL går det ju faktiskt att ramla ur om du nu skulle ha missat det.?
Om nu nån ska hyllas nu som är på tapeten så anser jag att göra ett Intro på mediakuben strax innan nedsläpp på Didrik och JJ helt enkelt onödigt, och barnsligt. Naivt och fjantigt. !! Sen får du vurma hur mycket du vill för USA och NHL. Det här är Sverige och SHL, Och jag hoppas verkligen att det kommer gå att ramla ur våran liga. Här är varje jävla pinne livsviktig från start till slut.


Och här på HS är det högt i tak, klarar man inte det kanske man ska vara nån annanstans. Jag är för att hylla spelare, men fan inte Didrik och JJ på torsdag mot deras HV71. Det blir löjligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Tikkare: Både jag och John Cena höll med om att det inte var läge att hylla dessa spelare, det är bara du som påstår att vi tjatar om att vi ska göra det.

Jag tyckte grundtanken var god, alltså att hylla spelare med en video. Då menade jag inte Didde och JJ, utan mer som ett "event". Typ om Dahlén är i Sverige på besök så gör man en big deal av det, eller om Zäta går på en match så uppmärksammar man det med en video samtidigt som han går ut på isen och vinkar. Det var den delen av idén jag tyckte var bra. Utnyttja mediakuben, gör event, hur många spelare finns det inte som vi älskar i Timrå?

Säkert ett bra sätt att locka lite mer folk till arenan också.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tikkare: Läs om John cenas inlägg NOGA och gärna HELA så kommer du se att ni är på samma plan och säger samma saker. 😉
Kommentera