1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586520 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1920287

Sv: Apropå nånting...
jå1: Näe men skulle du vilja ha in en egotrippad Aaltonen typ på din arbetsplats?
En som bara kämpade lite sporadiskt och sket fullständigt i om han gjorde andra bättre så länge han själv får lysa. Ett sammansvetsat lag åstadkommer oftast mer än ett gäng divor som inte drar åt samma håll. Att få hem Jonte skulle vara prio ett anser jag även om jag för Jontes skull hoppas att han snart blir uppkallad till Canucks och får skatea runt med Elias och ha kul.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Däremot går nog Kaijser och Jansson före den nyopererade snubben från Tyskland alla dagar i veckan 😬
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Ok, visste inte att alla utom Dahlén var divor, my bad.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JanneH: fast om du ägde det här företaget? Vissa nyckelpersoner slutar självmant och går till konkurrent, andra sitter och kör viktiga papper i dokumentförstöraren. Dina trogna medarbetare som varit med på den långa resan kan inte längre plocka in nya kunder för det finns vassare säljare där ute.

Sen knackar det på dörren och där står en riktig stjärnsäljare. Han kommer att spruta in nya kunder till ditt företag men han luktar lite illa och beter sig som ett svin i fikarummet. Jo jag hade nog anställt honom på projekt i 1 år :) Om dom gamla säljarna gnäller kan man ju faktiskt konstatera att ”det är ju på grund av er som han är här”

Vill dock, här och nu, klargöra att jag aldrig gjort anspråk på att vara chefsmaterial...
Kommentera