1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586418 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1962310

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Synct: Nu tror jag faktiskt att det är Hirsch som tar ut vakterna i ganska stor utsträckning.

Hursom så vill man chansa och se om Svedberg kan komma upp i den kapacitet som han hade i början av serien (tror knappast han var skadad hela tiden han var borta i slutet utan det var nog mycket omstart där) så matchar man helt rätt nu.


Och det kan jag till viss del förstå att man gör en liten chansning på ovanstående, även om jag är en stor förespråkare för Korvis framförallt pga backsidan ser så mycket tryggare ut när han står, så ökar ändå en Svedberg i toppform Timrås chanser att vinna mer än Brattkörv i toppform.

Är det tillräckligt luddigt? Hyfsade nerver nu här hemma...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
TIK-Lund: Helt galet på nerv-fronten, faktiskt. Jag har redan hunnit med att skälla ut äldsta jäntan, blivit osams med sambon OCH be dom båda om ursäkt. Googla nervvrak så hittar ni mig som första träff.

Man vill bara att det ska vara över. Men ändå vill man knappt titta. Man sätter sig i soffan, men vill bara kliva upp och vanka. Jag lägger in en snus, spottar ut den och lägger in en ny. Ölen är slut så fort kapsylen lossnar. Naglarna avverkade jag innan lunch, är nere vid knogarna nu.

Fy fan. Vilken Pers.
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
TIK-Lund: Håller med. Svedberg ska starta. Sen får vi se.
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
TIK-Lund: Tillägg: Är 84,6% säker på att Timrå är på förhand beredda att offra en match bara för att se huruvida Svedberg håller eller ej faktiskt.
Låst ämne