1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587661 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2008059

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Hehe, blir intressant att ställa sig där. Med några öl innanför västen kommer det nog sluta med att man är riktigt förbannad på den ;)

Hur är det med buren förresten, gällande ljudet? Isolerar plexiglaset ljudet från bortastå eller går det att höras därifrån?

Hoppas på en bra match!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
goleafs: Räknade prickar tidigare i dag och fick det till att det fanns ungefär 1500 sittplatser kvar, de som inte gick att räkna var Västra stå, bortastå, balkongen och rullstolsläktaren.

Plexit är 150cm högt, vilket är kanske i det högsta laget men akustiken är godkänd. Det går att höras över arenan därifrån.

Det är tyvärr ganska litet utrymme bakom ståplats, kanske 20-30 kvm med kiosk och en toalett så pissa på bussen (iaf förra säsongen är jag var där och kikade). Bärsserveringen hoppas jag att de har fått ordning på.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
goleafs: Tyvärr kan jag inte kommentera öl frågan ...men buren är fruktansvärt bra , ni behöver inte höra våran klack så bra ljudisolerat är det !
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
goleafs: Alltså, den så kallade buren är förvisso glasad i framkant en bit upp (långt ifrån helt och hållet) MEN det går ju inte att stå där annars utan klättersele.

Sedan har jag varit på en del bortastå i detta avlånga land och sikten i NHK för bortasupportrar är bland de bästa. Dessutom egen kiosk, och in-utgång (om det kommer många) vilket många andra inte har. I Linköping fick man vackert kissa i byxorna för där släpptes ingen jävel nånstans.
Kommentera