1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588389 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2008381

Sv: Apropå nånting...
En observation gällande BIC Karlskoga:
De har lyckats med prestationen att få flest PP-lägen(97) och minst BP (65). BIC har alltså en positiv diff på 32, vilket kan jämföras med Timrås +10 och modolidernas +5(jävla börje). Löven ligger förvisso på +24, men det är inte i fokus för detta inlägg.

Åker BIC så mycket mer skridskor och är så pass mycket mer disciplinerade? Om man kikar på statsen så ligger ju Karlskoga dessutom lågt i Corsi och kan föväntas ha lite mindre puck. Det går liksom inte riktigt ihop..

Så vad har raggarna kommit på för något life-hack?

I och med att de har seriens bästa PP samt ett undermåligt BP så boostas deras prestation hittills av att de slipper spela i numerärt underläge och får lira PP istället...
Väntar mig en utjämningseffekt framledes

Tack och bock
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Håkkybåkky: Mycket talar för att det kommer plana ut, ja. Stor eloge till dem om de orkar hålla uppe det där men mycket talar emot. Samtidigt väldigt starkt att vi lyckades freda oss mot dem, BIK snittar över fyra gjorda per match. 95 strutar på 23 matcher borde vara en av de högsta noteringarna någonsin i den här ligan, kan inte tänka mig något annat. Bara det att Modo skuggar tätt bakom är också anmärkningsvärt.

Anmärkningsvärt är också att Almtuna slagit (och nollat) både Löven och Modo på hemmais på senare tid. I sammanhanget är nog trots allt vår enkla avstädning av AIS starkare än vad man vill tro om man bara kollar tabellen. De är uppenbart riktigt svårforcerade, vilket vi fick erfara inledningsvis i den matchen också. Håller Brattström uppe den nivå han hållit efter uppehållet så kan nog avståndet uppåt ha krympt rejält efter den här veckan.
Kommentera