1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586517 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2032789

Sv: Apropå nånting...
Med 30 min till nedsläpp i vår match så är det väl kanske inte guldläge att lyfta denna fråga nu, men det vore ju lite av en pojkdröm att åter slå ihop IFK Timrå med Timrå IK. Perfekt läge nu när IFK får dra sig ur tvåan och har det minst sagt trassligt.

IFK Timrå bröt sig ur Timrå IK någon gång på 1970-talet tror jag. Idrotterna ska givetvis vara två skilda verksamheter (precis som det fungerar i AIK, DIF, Bajen osv) men vill man ge fotbollen i Timrå en rejäl gratisskjuts så vore det ju klockrent att inkorporera den under TIK-fanan igen. För mig som fullständigt klubbmonogam vore det ypperligt att även ha något att fylla sommarmånaderna med. Sen är man ju rejält avundsjuk på de vars klubbar finns representerade i flera sporter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Knylan tog upp att slå ihop IFK Timrå med Timrå IK, då fick jag lite idéer...


Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Såg att Hasse Lundberg(sportchef?) skrev nån kommentar om det på Lokalfotbollen för någon vecka sen när någon påpekade att IFK Timrå bör återgå till Timrå IK. Han lät väldigt positivt inställd till det och trodde att det skulle ge bärkraft till föreningen.

Även Timrå IK:s ledning har inte låtit allt för främmande till det när vänner till mig har frågat dom om det skulle vara intressant.

En kompis som lirade i IFK ifjol hörde också av sig till IFK:s ordförande(Linda Udd, stor TIK-supporter) om jag inte minns helt fel och frågade om det men fick aldrig något svar.

Vet inte riktigt hur man ska göra för att detta ska bli möjligt? Antar att någon av föreningarna måste ta det första steget. På lång sikt kommer det inte bara gynna fotbollen, utan även hockeyn. Tror jag.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Håller verkligen med, jag har verkligen försökt ge GIF chansen, följt dom till och från, sett många matcher, blivit glad över vinster, men det är verkligen något som saknas. Säkert många här inne som älskar GIF. Att se ett fotbollslag med 2 tallar känns som att det skulle bli kärlek vid första ögonkast för min del.
Kommentera