1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586462 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2033017

Sv: Apropå nånting...
nectis: Ja och nu när de spelar i Div. 6 så kanske man kan få representera ett Timrå IK A-lag dessutom.. Dags att skriva i hop en motion till både TIK och IFK Timrå.

Åter till hockeyn, fan vad härligt att se att tonläget har skruvats upp rejält efter den här matchen. Jag tror att laget har hamnat i "bubblan".

Hartmann (www.hockeypuls.se/artikel/matchhjaltens-lofte-till-timrasupportrarna-infor-lansderbyt-nu-aker-vi-upp-och-piskar-dem)

– Det är nu det roliga börjar då alla matcher är viktiga.

– Jag känner själv att jag är i form och då är det extra kul att spela, samtidigt som det är som slutspelshockey nu, då det gäller att vara där. Jag kan kontrollera mig ganska bra.
– Ja, nu möter vi Modo och vinner vi den så är det bara tre poängs skillnad. Och de (Modo) känns lite "shaky" nu när vi börjar komma igång. Det var så de såg ut när de mötte Karlskrona.

– Nu kommer vi vinna mot dem.

Är det ett löfte till supportrarna?

– Ja, det är ett löfte. Nu åker vi upp och piskar dem, säger Hartmann.

Dahlén (www.hockeypuls.se/artikel/radarparet-aterforenade-efter-skadan-da-passar-dahlen-over-pressen-till-modo-da-kommer-de-att-borja-darra)
– Vi har gjort bra matcher mot Modo och det ska bli kul att åka dit och spela, säger han.

– Vi har ingen press utan all press ligger på dem. De ska ju upp i år har de ju sagt, säger Dahlén med ett lite smygande leende.
– De har varit tolv poäng före och nu är det sex poäng och vi ska möta dem. Förlorar de matchen då kommer de att börja darra, det hade inte varit kul att spela för Modo på onsdag.

Lööke (www.hockeypuls.se/artikel/radarparet-aterforenade-efter-skadan-da-passar-dahlen-over-pressen-till-modo-da-kommer-de-att-borja-darra)
– Karlskoga har varit med i toppen hela året och vi vinner på ett väldigt säkert sätt. De två sista perioderna är riktigt bra. Vinner vi på onsdag är vi tre poäng bakom (Modo, reds anm.) och nu är varje match som en slutspelsmatch.

Lööke säger att de ska "se till att vinna mot Modo"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: För övrigt tror jag att vi kan avfärda en värvning. Skadade spelare börjar komma tillbaka, gruppen verkar starkare än någonsin nu. Vill man riskera det? Kan se att man tar in en tredje keeper inför slutspelsserie/kval som tidigare år för inte behöva utsätta en J20-keeper för den pressen vid skada på Bratt/Ohre.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: gillar att dom börja sätta lite press på sig själva nu. Kan så klart sluta i ett pinsamt magplask, men ska man vara med och kriga om SHL gäller det att kunna tävla mot maximalt laddat motstånd.
Längtar som faen tills i morrn!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Ja grabbarna är ju självsäkrare än en supporter av AIK-fotboll. Jag jobbar i Stockholm och har aldrig hört en AIK:are (Surgårdare och Bajrare är likadana) ens överväga att en match kan sluta i förlust
Kommentera