1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586317 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2071594

Sv: Silly Season 2020-2021
FH - avdammad: Vi är såklart partiska, men i det här fallet är det märkligt att man räknar en spelare som inte platsar i ett bottenlag i SHL som en stjärna. Jag har full förståelse för att man värvar honom med sina ledaregenskaper och att jobba för laget (samt ett riktigt bra skott), men nog känns en 26-åring något mer intressant än en 33-åring på väg nedåt.

Jag hoppas inte att vi värvade Johan Forsberg som någon stjärna, men han var väldigt bra för gruppen och de yngre spelarna. Det är mer en spelare i samma kaliber som Blomqvist. Det blir helt enkelt fel att jämföra så olika spelartyper i olika åldrar. Hedberg vänder hemåt efter ett par skadefyllda och kaosartade år, för att ta ny fart på karriären.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2020-2021
J F K: Lönen för en tillbakadragen roll i ett SHL-lag och lönen i ett topplag i allsvenskan kanske inte skiljer sig så mycket åt?

Det är väl bara att gå till sig själv, jag skulle hellre ta en ledarroll och coacha yngre på företaget mina 5 sista år på arbetet än att sitta undanskuffad bakom en skärm och bara vänta på lönechecken/pensionen.

Sen vet ju varenda modoit att man hellre har Timrås trupp just nu än modos. Ni kanske panikvärvar in något guldkorn, det brukar ni göra. Sen vad det betyder för själva lagbygget, det återstår väl att se. Jag har hellre en färdig stege på hand än att dra kort för att sätta en färg.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2020-2021
J F K: Det spelar ju ingen roll vilka spelare ni värvar så är de alltid under kategorin talanger, på väg upp, på väg mot en ny vår, bidrar med rutin mm mm..
Medans andra lags nyförvärv är generellt sämre, på väg ner, har sett sina bästa dar, är föredettingar mm mm.
Skulle mot all förmodan ngn konkurrent få behålla ett stort namn, så gör man allt man kan för att nedvärdera eller förminska den personen(läs Jonte), för hur kan andra lag lyckad med sånt men inte Heart of Hockey.
Och där är erat forum rörande överens generellt.

Ni tröttar ut mig med allt inavel......
Låst ämne

Sv: Silly Season 2020-2021
J F K: komman platsar absolut i SHL, varför skulle han inte göra det?
Låst ämne

Sv: Silly Season 2020-2021
J F K: Av alla som inte platsade i ett bottenlag i SHL, så verkar han ändå mer uppskattad än vissa som blev kvar.

Förutsatt att jag fattat det lagets forumdel korrekt.

Vidare har MODO-boken en stor tilltro till en spelare som inte platsade i ett ännu sämre lag.
Man ska inte kasta kanot i glaspilar.

PS. Jag tror att Blomqvist kommer få en mer defensiv roll än den spelare som MODO kanske har värvat. Därav sannolikt att han gör färre poäng.
Låst ämne