1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

585934 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2078108

Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy 2.0: Jag ser att några tjatar och gottar sig i det här vilket gör många hos er upprörda. Och att ni anser att han är värd en 2:a chans ( Vilket jag tycker alla har bör få) Jag personlig tycker att man kan släppa det här nu. Hoppas fler modoiter följer efter de. Vi kan ju inte vara lika dålig som många i den här boken var när det gällde Bartosak och hans spritdrickande och atacken mot sin flickvän.Någon sa här inne att han trodde att Nubben hade koll på det här och valde att chansa med detta löfte.villket jag hylla då Nubben om så var fallet och är han stor som medmänniska att han ger killen en chans.

Nu tänker jag klistra in vad ni tyckte om Modos rekrytering av Bartosak. jag sä säger ni. fast det inte var alla med några stycken hade samma åsikt vill jag minnas och kallade han en massa saker. Så vi får väl rycka upp oss som människor allihopa!
Sedan har man rätt att tycka, men som Puffe så fint sa det, man behöver inte säga det ibland.Håll tillgodo med den här gammla analysen om modorekrytering.
och vad man tycker och skall göra i sådana här fall:

Ja, vi kan bara spekulera. Bartosaks track record när det kommer till aktiviteter utanför isen är dock rakt igenom risigt och det ser inte bra ut att ni har två målvakter (antar att Hanses blir kvar) som har såväl domar som anklagelser mot sig som i en mindre tillåtande miljö mycket väl kunnat skjuta deras karriärer i fullständig sank. Men nu är det tydligen sport här, och då isolerar vi saker till olika sfärer.

Jag skulle inte definiera Bartosak som en "chansning", det är en högoktanig värvning med besk eftersmak bara och jag hoppas att Timrå IK som klubb ställer lite högre krav på sina rekryteringar än vad ni visar prov på. För mig personligen väger det tungt, framförallt inom en sport som hockey med all sin sunkiga historik.
Kommentera