1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

585930 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2078289

Sv: Apropå nånting...
Go' dagens gott folk!
Håller på klura ihop ett mejl till Timrå och det hade varit kul med lite feedback.

"Jag har lite förslag på vad föreningen kan göra för att vara mer aktiv på sociala medier och lite annat.
Vi kan börja med Hugo Reinhardt.Han är redan intressant för oss fans och det märks på sociala medier. Han har bland annat blivit kallad Jesus för all hyllning han har fått av tränare. Varför har inte han varit med på någon intervju än? När han redan har ett stort intresse från supportrar så är det väl smart att försöka "utnyttja" det så mycket som möjligt. Föreställ dig ett videoklipp när Hugo Reinhardt säger att han tränar inför säsongen och han står och skjuter puckar mot en skyltdocka med någonting som kännetecknar Modo.  . (Denna idé är för övrigt från en vän som tyvärr hejar på det laget.) 

Andra förslaget gäller Jonathan Dahlén. Som alla vet så är han klubbens frälsare och gud och att sälja saker med hans namn är smart. Det gör ni redan men varför inte skippa tröjor med töntigt tryck och istället kanske sälja matchtröjor med hans namn för kanske en hundring extra jämfört med de vanliga. Eller kanske något liknande till Elias Pettersson tröjan. En T-Shirt med klubbens logo på ryggen och namn+spelarnummer på ryggen. Tror det hade sålt bättre än Alltid Rött tröjan som vi hade i år.

Ett till förslag jag har är ett som några andra klubbar gör är att låta en spelare ta över klubbens instagram-stories i en vecka. Spelaren lägger alltså ut vad den gör och kanske även filmar lite från träningar och före/efter matcher. Även vanliga videosnuttar med spelarna hade varit roligt. Kanske något liknande som Björklöven gjorde när deras kapten och en annan spelare hade gömt sig under en träning och spelade tv-spel. Sånt tror jag även vi timrå-supporters hade tyckt om.
En grej ni har gjort väldigt bra är livesändningarna, det uppskattas verkligen som supporter. Det jag tänker är att ni kanske kan ha en livesändning per vecka(?) när säsongen drar igång där Freddan får säga vad som har gått bra och vad som ska tränas på, och även då kanske någon spelare kan bli intervjuad om hur den tycker att säsongen har gått än så länge.
Ett annat förslag är att lugna sig lite med kontrasten på spelar bilderna. Spelarna ser väldigt förstörda ut och det ser ut som om de har suttit i en bastu och tagit en bild direkt efter.Det var allt för tillfället, hoppas ni gillar några av mina förslag.

Med vänliga hälsning, --- ------- (Medlemsnr: 2057)."

Vad tror ni? Är det bra idéer? Ska jag lägga till något?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
rabon: hade varit kul om ett liknande program som Berglund och Johnson hade för nåt år sedan hade kommit tillbaka. Men korts snuttar på instagram borde nästan vara ett måste
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
rabon: Ja, jag tycker Timrå IK kan skapa en Youtube kanal och ha någon som sköter det området, om man kollar på t.e.x Björklövens och HV71s officiella kanaler, riktigt fint skötta med bra innehåll som tar en närmare laget på alla sätt. Tycker det borde vara prio ett på sociala medier fronten.

www.youtube.com/user/HV71/videos



Där är en riktigt bra skött och ett bra exempel på hur vi kan ha det, kolla även in Björklövens. Borde även finnas plats att göra mer reklam där om man växer någorlunda. Jag är helt säker att det skulle nå mer människor än att lägga upp intervjuer på hemsidan.
Kommentera