1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586522 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2078457

Sv: Apropå nånting...
Har fått svar av David! Här kommer det.

Tjenare!

Till att börja med vill jag bara poängtera att förslagen är bra saker och många saker som vi har tittat på tidigare. Av lite olika skäl så är inte allt genomförbart på ett bra sätt tyvärr samtidigt som vissa andra är genomförbara (och kommer att genomföras). Men ska försöka sammanfatta dina punkter lite kort.

Youtube:
Det är klart att i den bästa av världar så kan man göra någon pågående form av Inside-TV som vissa andra klubbar gör. Men, som det ser ut idag så lutar det mer mot enstaka "avsnitt" (ungefär som Boyce 500 videon av Markus). Det är tråkigt att behöva säga det men ska vi ha en person dedikerad för ett Inside-koncept så krävs det en anställning för det och det är utrymme som inte riktigt finns. Det finns dock en tanke om göra någon form av "följ med på en match" men exakt när, hur eller om det kommer att bli är oklart, speciellt nu i rådande situation.

Instagram:
Instagram-takeover körde vi en sväng under SHL-säsongen men vi tar med oss idén och ser om det går att köra det på ett bra sätt.

Livesändningarna:
Det kommer att komma fler sändningar. Med tränare, spelare och lite andra gäster under säsongen. Kan dock inte lova varje vecka men tanken är att dom ska ligga kvar som en återkommande grej. Förhoppningsvis ska vi ha en sändning denna vecka.

Souvenirer:
Det är lite nytt på gång in. Borde trilla in en ny hood och en ny t-shirt när som helst nu samt så är det även en T-shirt likt den pettersson-tröjan du bifogade på väg in. Vad gäller färdigtrycka replicor så kan det hända att det kommer att tryckas upp ett gäng färdiga med namn och nummer som även får en liten autograf på sig. I övrigt så har vi möjligheten att trycka valfritt namn och nummer på ryggen för att öka möjligheterna för våra supportrar.

Även lite nya souvenirer som inte är kläder är på väg in, dock inte mobilskal. Mobilskal är en sak som funnits förut men med den mängd olika mobiltelefoner som finns idag så är det inte hållbart då varje telefon (i princip) behöver ett unikt skal tyvärr.

Skicka gärna lite idéer om du har några, sånt tar vi gladeligen emot.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
rabon: Snabbt svar och rätt bra svar ändå. Hatten av!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Man börjar ju bli än mer.tvrksam över hur det skall funka med kommande säsong. Hur gör man om det blir såhär mitt under brinnande säsong?
Kommentera