1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586523 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2084127

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Jag erkänner att jag har er som favoriter, men tittar man spelare för spelare på backsidan så har vi det riktigt bra förspännt. Corrado som varit given i AHL och fått flera chanser i NHL-lag. Wiklund som spelat i KHL flera år på raken. Mikkelson som fick erbjudanden från DEL. (Jesper Lindgren är ännu osäker på om han stannar hela säsongen och räknas därför inte).

Jag säger verkligen inte emot att ni har bästa förstakedjan, men spelare för spelare har vi en större bredd på forwardssidan.
Så ta det här på rätt sätt nu. Jag tippar er etta, men jag kan förstå varför Modo av några kan rankas som vassare. Det vi absolut har emot oss är att det är så kopiöst många nya och med en ny ledning.

Målvakter vet jag att båda lagen har det bra förspännt. Den lagdelen där Löven är sämst av oss tre favoriter (enligt spelbolagen) och jag tror att de kanske måste leta en ny under vintern.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
J F K: Ja alltså jag går också efter att vi skall hålla oss friska och hela, vilket är en önskedröm. Vi kommer nog få ta ett NHL lån eller 2 längs vägen med. Skulle gärna se en stabil tvåvägsback med lite fart och skott för att spetsa till Backsidan lite till plus att Forwardssidan är ju som sagt skadekänslig.
Kommentera