1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586512 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2084132

Sv: Apropå nånting...
Öndulat:

Jag håller nog er som 1:a baserat på det jag sett under försäsongen. Bättre struktur och ni kan bygga vidare på samma tränare samma system samt adderat en riktigt bra målvakt.

Man ska inte glömma att löven tappat en del riktigt bra ledande spelare samt att de har en helt ny tränarstab.

Ännu värre är det för oss.

Får ni hålla er skadefria och får en bra start kan ni ta förstaplatsen före löven trots att de på pappret har bästa spelarna. Men tycker inte att detta synts på försäsongen man har en bra bit till fjolåretsspel och Poulin har inte visat Cannata klass än.

Enda risken för er är att truppen är känslig för skador, samt att ni kanske saknar den där offensiva stjärnan på backplats.

Blir en rolig säsong för er.

Själv är jag nöjd om vi lyckas nå tredjeplatsen, men det kommer bli tufft med nya spelare och ny tränare. Men tar vi tredje platsen och växer som lag under säsongen för att utmana i slutspelet är jag väldigt nöjd.

Ikväll ska jag njuta av er match och jag hoppas verkligen ni tar Löven och plockar ner laget och deras supportrar lite på jorden, en 6-0 med målvaktsbyte efter första vore ett drömscenario.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Otroligt skoj att det äntligen sätter igång på allvar! Vår målsättning är glasklar: vi ska gå upp! Att Löven är storfavoriter och vi är förste utmanare passar oss utmärkt. Låt dem få ha pressen på sig.

En bra placering i grundserien är viktig men det är i slutspelet vi ska vara på topp.

Skador drabbar alla lag så truppen kommer säkert med tiden att fyllas på. Nubben har mandatet klart från spelarrådet.

Den fina sammanhållningen i laget blir otroligt viktig och det är naturligtvis glädjande att vi fått behålla så många skickliga spelare som redan är samspelta. Att vi fått in flera rutinerade namn är också viktigt och speciellt i slutspelet kommer det visa sig.

Sedan hoppas jag vi kan spela disciplinerat i varje match även om det hettar till och på så sätt minimera onödiga utvisningar. PP och BP kommer säkert att vara avgörande i många matcher och jag tror vi har spelarna för att lyckas!

Precis som du säger blir det lite av en nystart för er med allt som har hänt på både spelar och tränarsidan. En topp 4 placering är inte omöjlig men då måste nog många bitar falla på plats och i ett slutspel kan allt hända!
Kommentera