1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586517 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2121022

Sv: Timrå IK - Modo back-to-back
FH - avdammad: tre av senaste fem matcherna har man vikt ner sig, varför skulle man inte göra det i morgon också menar du?

Spelet man visar upp nu är en bra bit ifrån tre raka vinster mot Väsby där vi borde haft problem med motivationen men vinner ändå. En positiv sak med det här är ju att man får uppleva lite ångest i hockeyn igen, det var länge sedan. Nu får Freddan visa att han är en coach på riktigt och ta laget ur den här svackan. Ska man vinna ligan måste man spela som vinnare också. Vi vänder inte svåra lägen längre, vi hämtar inte igen underlägen som i början av säsongen. Vi viker ner oss och har svårt att skapa press när det ska jagas kvittering. Det psyket måste man komma till rätta med inför ett slutspel annars tror jag definitivt att ett AIK, BIK eller Södertälje kan käka upp oss innan vi ens får en chans att möta björklöven.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Modo back-to-back
{Hockeyoraklet) Vi är definitivt i en formsvacka men vi har så mycket kapacitet i det här laget så jag är inte orolig. Det är väl inget konstigt att lag går ned sig under en period. Vi blir ju inte direkt utspelade i förlustmatcherna så det är små justeringar som behövs. Men om du hade förväntat dig trettio raka vinster så förstår jag att du är besviken. Psyket har förresten inget med detta att göra. Möjligen inställning, men det är något helt annat.
Låst ämne