1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

585929 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2121151

Sv: Timrå IK - Modo back-to-back
Rallarn: Ironiskt nog är ju Eckmyhl jämnårig med Lerebäck och bara ett år yngre än Ragge.

Vi får se hur detta utvecklar sig. Vi har ju tagit oss ända hit, med en backuppsättning som egentligen var någon form av första betaversion i somras, Eckmyhl kom väl lite in i mixen på grund av att vi valde att avvakta med den där sista backvärvningen. Gällande Ragge så trodde nog fler än jag att han skulle få betydligt större förtroende än vad han fått hittills, och när han väl får förtroende så går det mesta fel. Två raka tvåor idag och bänken sen.

Nja, jag tror att det bästa för båda parter är om det blir ett miljöombyte. När han spelade med Harde i våras så visade han ganska fina tvåvägsegenskaper och spelade enkelt, nu under hösten har det stått mer fysik på menyn. Där är han inte alls än, inte i den här konkurrensen. Åker vi inte på några skador och dessutom värvar så blir det väldigt, väldigt svårt för Ragge att hinna förtjäna sin istid sett till hans insatser nu under första halvan av serien. Någon aspirant på ett SHL-kontrakt ser jag inte heller honom som, om vi nu skulle gå upp i vår.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Modo back-to-back
Knylan: Jag trodde verkligen på Ragnarsson inför den här säsongen. Men istället för ett steg framåt så har det blivit ett steg bakåt! Tråkigt!
Låst ämne