1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586511 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2121555

Sv: Timrå IK - Modo back-to-back
Andersson: det är fortsatt många felstudsar. Hade vi tre ribbskott i den här matchen? Normalt ska vi ha en komfortabel ledning inför tredje perioden i dom här två matcherna men offensiven har ju kraschat totalt. Hoppas inte Dahlén och gänget är för nöjda över den här vinsten för det är inte snyggt att dominera så här stort och inte få in puckarna. Förhoppningsvis så lossnar det efter den här vinsten.

Slänger in en bubblare i spelarhyllningarna och lyfter Per Svensson. Idag spelar han fysiskt, han gör väldigt få misstag och det han missade rättade han till själv. Tycker han gör en 100% match idag.

Sen måste ju någon gå in och byta klubblad på hardegårds klubba. Dom där jävla frisbeemackorna han lägger in från blå, det ser ut som en parodi eller en scen ur nån sketch. Dom är för lösa för att styra och målvakten plockar ner dom utan problem.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Modo back-to-back
Olle: Fick psykbryt varje gång man hörde Svenssons namn, karln var ju överallt kändes som. Riktigt bra var han.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Modo back-to-back
Olle: Håller med, vi saknar en riktigt bra pp-back. Hoppas att Nubben hittar nått.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Modo back-to-back
Lite småsjukt att det inte blev en klar 6-1-seger. Timrå lyckades hitta sätt att undvika mål, i kombo med en riktigt bra Peters.
Men riktigt nöjd med inställning och arbetsinsats. Lodin grym. Svensson härförare.

Förstakedjan trampar lite vatten. Bra läge för övriga att kliva fram. Gillade att Bojan/Gretzky fick mycket speltid idag. Det förtjänade dom efter hur dom genomfört dessa två derbyn. Svårt att inte älska Lindholm när han bara kommer in och tokkör också. Attityd!

Nu bygger vi vidare på det här. Hockey är, ändå, en underbar sport!
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Modo back-to-back
per svensson 👍
Låst ämne