1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

585929 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2121641

Sv: Timrå IK - Modo back-to-back
jå1: Tycker inte det spelar ngn roll vilket lag de hade på papperet. Oavsett så gör de sina kanske två bästa matcher för säsongen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Modo back-to-back
kulltorp: Har inte sett alla deras matcher så kan inte säga något om den saken. Det jag ville ha sagt är att det lär inte skilja så här mycket mellan lagen när Modo mönstrar ordinarie uppställning.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Modo back-to-back
kulltorp: Håller med. Precis som vi gjorde en grym första mot Löven senast. Känns som vi tappade energi efter den matchen. Vi har nog bästa 1:a femman i serien, vi har förhoppningsvis slutspelsrävar i Liljewall, Svensson och Blomqvist. Nyckeln tror jag är att få självförtroende hos Olofsson så han kan bära en producerande femma i slutspelet. Skador lär även komma så minst en back och en forward som kan färga in i en 2/3:dje femma är nödvändig innan värvningstopp. Detta trots att Walterholm är en sådan spelare fast coacherna inte insett detta.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Modo back-to-back
kulltorp: håller med om att Modo spelade bra utifrån förutsättningarna men dom släpper också till +80 skott på två matcher. Lite flax men en hel del ineffektivitet från vår sida också, många alibiskott. Jag är ju sällan (aldrig) nöjd och jag tycker nog att Timrås prestation över dom här två matcherna är sammantaget underkänt. Utifrån hur spelet såg ut så ska det här vara 6 givna poäng av ett lag som har målet att gå upp i SHL. Sen, för protokollet, domarprestationen ikväll måste ha varit den sämsta på hela året. Misstaget domarparet gör på Reinhardts tripping är under all kritik och ovärdigt den här nivån.
Låst ämne