1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586522 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2141610

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
Olle:

Ja det är intressant med Dahlen, han har haft det jobbigt i dessa täta matcher, dels i år, nollad mot oss i dubbelmötet, nollad idag. Hur har det sett ut i de två andra matcherna mot löven.

Han är ju med och sätter upp mycket och har mycket puck, men precis som du säger så saknas det där lilla extra i de avgörande lägena. Vet inte ifall det beror på att tiden inte finns i dessa matcher och han är van att möta lag som inte är lika aggressiva och pressar och kan då enkelt göra 2.3.4 poäng per match.

Men han är så skicklig så slappnar motståndarna av bara lite så gör han 2-3 poäng.

Kul med match ingen imorgon, känns som ni kommer ta det då, tycker bortsett från första att ni var det bättre laget men löven fick mål i rätt lägen och rätt mål med sig, ingen hade kunnat klaga ifall ni hade vunnit denna match.

Men om ni tyckte Dahlen var blek idag så tyckte jag not lövens nya Brown och Perron var mycket blekare, man såg dom i PP men i 5 mot 5 tyckte jag inte man såg dom så mycket. Nu är det ju bara tredje matchen så dom kommer väl komma igång.

Dessutom saknar ni ju 2 ordinarie backar och har väl 1 back och 1 forward på ingång. Kommer bli en grym final om löven tar sig dit, men tror faktiskt inte dom kommer orka med er, kanske att dom kan stjäla 2 matcher, men att dom ska vinna 4 av 7 mot er tror jag inte.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
Rytter: Jo men Brown såg man ju ändå till. Fastlimmad i sargen efter Svenssons tackling.
Låst ämne

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
Rytter: Tror Dahlén behöver lite tuggmotstånd inför slutspel så minst orolig där
Låst ämne

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
Rytter: man har ju varit van med att Dahlén kan skapa på egen hand och det man tidigare sett i matcher där Dahlén får tuff markering är att det skapat ytor för andra...framförallt Lööke...Lööke kan just nu inte träffa en ladugårdsvägg med en medicinboll från fem meters avstånd. Lööke måste bort och in måste en hungrig spelare som är beredd att steppa upp. Jag sa att det var positivt att lövens PP är så dåligt men om man ska vara ärlig så är ju vårt ännu sämre ikväll.
Låst ämne

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
Rytter: Tror det handlar mycket om huvudet hos Dahlén. Vet ej om spel i Landslaget och dylikt satt käppar över hur han vill spela eller att han måste ändra sitt spel. Har aldrig sett en Jonte innan som ej tar skott själv helt fri i slottet som ikväll och även tidigare matcher nu i vinter.
Låst ämne