1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

585929 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2141645

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
jå1: jag småmyser ändå. Inser att jag kommer jubla högre när BIK slår ut löven än när vi slår ut SSK. Kalla mig småsint men för mig är det en icke försumbar drivkraft som jag välkomnar.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
Olle: Jag vill påstå att Timrå var SKIT första perioden, samtidigt sim Löven gjorde en fantastisk bra period.
Andra/Tredje tog Timrå helt klart över matchen och visade varför dom ligger etta!
Man kan se det såhär: Innan matchen var slut han Timrå ta ikapp och van skotten tillslut, målet borde ha blivit bortdömt till 100%, överallt annars blir det det, annars kan man ju ändra i regelboken så får man helt enkelt acceptera utifrån det, det kan ju fan inte vara olika bedömningar beroende på vilken match det är!?.. Detta var pinsamt... Timrå hade TVÅ stolpskott som lika rna kunnat studsa in istället för ut..Och till sist så bokstavligen BJUDER Timrå på 2 jävla baklängesmål, varav ens från Dahlén var så jäkla klantigt så man svimma när man såg han lägga ut den pucken rakt i gapet på Lövenspelaren. Men han är också mänsklig.

Jag tycker utifrån detta att Timrå var det bättre laget idag och hade jävla massa oflyt faktist, samtidigt som löven verkligen hade marginalerna på sin sida. Dock vill jag också säga att jag inte vill ta ifrån Löven något, dom är ett jävla bra lag i grunden och jag tror innan detta har tagit slut att det är Timrå - Björklöven i finalen iår.

NY DAG IMÅRN!
Låst ämne

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
Olle:

Jag förstår och stöttar din känsla.

Tror faktiskt BIK kan bli riktigt jävla äckliga i ett slutspel, dom har fart och skills samt en hel del grisighet och tuffhet som de kan få nytta av i ett slutspel.

Såg BIK-Löven i förra omgången, och Löven hade det jobbigt trots att de vann på straffar. Hade inte alls varit orättvist med 3p till BIK.

Sedan ett annat lag som smyger med lite äckligt som ingen pratar om är ju AIK, dom har ju gått riktigt bra på slutet och har en hel del skickliga spelare och är riktigt på gång.

Det kommer bli riktigt häftigt att följa det nya slutspelet och det kan komma en hel del skrällar i denna serie.
Låst ämne