1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586462 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2152722

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Instämmer om PW, inte spelat på ett år men såg redan ut som en gigant. Vartenda skott träffade mål förutom ett som täcktes, tror jag. Och han har riktigt tunga skott. Hans skott kommer gå i mål, alternativt skapa returer som resulterar i mål, och bakåt kommer han vara grym med sin storlek. Känner redan att jag vill ha honom kvar nästa år. Ett riktigt kap! Vill bara se mer av honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
tjobba: Ja den enda frågetecknet jag kände inför igår var hans sparsamma matchande de två senaste säsongerna. Före Bolzano har han ju ett CV som verkligen sticker ut på den här nivån. Och av det man såg igår rätades frågetecknet ut närmast till ett utropstecken
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
tjobba: Inte bara skott och offensivt han var stabil. Vilket lugn och kyla med pucken. Fina avvägningar att dra pass eller hålla i när han hade puck i egen zon. Kvaliten på passningarna kan man ju inte klaga på heller.👌 Precis den backtyp jag önskade och ville ha in, så där verkar Nubben ha prickat rätt! Hoppas också vi kan behålla han OM vi tar steget upp. Skulle inte gråta om han får rätt fin lön som en toppback även på SHL nivå. Funkar han fint i gruppen och med våra tränare så vet vi redan vad vi får så sett på förhand!
Kommentera