1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

585929 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2171459

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
Zäta75: Som sagt så är det det här jag fasar över mer än att det skulle vara just motståndet AIK som ställer till det.
AIKs 2-1 mål fick mig att vråla av frustration i soffan över hur slapphänt hela laget agerade.

Säger dessutomTränarn så här efter en slutspelsmatch ja då tycker jag man har fog för lite oro. Freddan i ST

-Hur kan det vara en inställningsfråga när det är slutspel?

– Ja, det är en gåta för mig. Sedan är det så att vi möter ett AIK som har steppat upp. Men för den sakens skull så vet vi att det finns mycket mer att hämta från den här gruppen. För vi visar ju det där go:et i sista 15 minuterna, men jag är besviken över att vi inte kunde prestera den hockeyn över 60 minuter. Men varför – det är jävligt svårt att säga när vi vet vad som står på spel.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
Sputnik: Fast AIK spelade inte likadant igår som tidigare matcher under säsongen. De verkar ha gjort sin läxa hur man ska spela mot Timrå så nog kan man vara orolig över motståndet allt.
Låst ämne

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
Sputnik: Vi har sett såna här förluster mot Västervik, Tingsryd, Vita hästen och Modo under säsongen. Vi gör några riktigt avgörande misstag som ger motståndaren ledningen. Vi fullständigt bombar motståndarmålet men gnistan finns inte för att buffla in pucken och den finns inte där för att ta riktigt bra avslut när lägena dyker upp. Ser man bara till skottstatistiken så är det en gåta hur vi kan förlora men ser man en sån här match så tycker jag också att man ser att varken skärpa eller vilja finns att kvittera.

Vår beryktade förstalina svek verkligen ikväll och som tidigare under säsongen då det hänt så får vi väldigt svårt att vinna hockeymatcher. Det som oroar är att vi verkar ha samma ”vita hästen-problem” som under grundserien. Vi får se till att göra två första målen i varje match helt enkelt.
Låst ämne

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
Sputnik: Jag tycker 100% jävlaranamma saknades ikväll. Det där lilla sista som är så viktigt. Vill man till SHL måste man vara beredd att ge allt och lite till. In på kassen och skym, tryck dig in på mål och gör allt för att sätta pucken. Då får man också med sig utvisningar. Hoppas få se detta på fredag. Dahlen ärcen som verkligen måste steppa upp.
Låst ämne