1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586523 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2171697

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
sargad: Jag vet inte vad ni anser om era spelares insatser så här långt. Ni vann grundserien överlägset och var överlägsna i första slutspelsmatchen mot oss. I andra var ni nog inte lika nöjda misstänker jag. Men det känns ändå som ni måste fått ut ganska nära max av era spelare hela denna säsong totalt sett så här långt. Jag menar,vad mer kan man begära av er,om man bortser från 1-2 förlusten senast. Vad mer kan kan man kräma ut,förutom möjligtvis Dahlén här i slutspelet. För våra spelare borde det finnas mycket sparkapital. Vi har ändå riktigt bra spelare som Weigl,Holm,Heinerö,Polak..givna toppspelare i vilket allsvenskt lag som helst kan man tycka,men AIK har haft svårt att få ur ens nära av max av dessa spelare i år. Vi borde alltså ha ett stort reservkapital. Tycker inte ens vi spelade bra i i vinstmatchen mot er,dock smart. I förlusten i första spelade vi varken bra eller smart. Det vore trevligt som AIKare om vi kunde få ut mer av spelarna under detta slutspel framöver..
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
Karl71: Polak sparkapital?! 😂 Inte sett eller hört en enda inom hockeyn, tyckare, tränare eller supporter som sagt något annat än att det är en kass värvning. Det finns en anledning till han han hänger i fjärdekedjan, lirar 11 minuter, har en poäng på 12 matcher och är minus 8 hittills. Han är inte bra.
Låst ämne

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
Karl71: ni möter ju ändå seriens bästa defensiv, jag tror inte ni kan förvänta er något målkalas mot Timrå. Men bevisligen kan man vinna matcher ändå.
Låst ämne

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
Karl71: Om ni tror att ni kan komma ut och försöka spela gladporr anfallshockey mot oss så kommer det att se ut som i match ett. Punch for punch i ett sånt scenario har det visat sig över säsongen att det brukar vi bara bättre på. Om ni däremot har en målvakt i toppform, spelar tajt och snålt samt lyckas vinna kampen framför båda målen då känns det genast lite läskigare.
Låst ämne

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
Karl71: Jag förstår inte vad du menar. Visst har Timråspelarna presterat nära sitt max (får man anta) under säsongen, 16 raka segrar visar ju på något åt det hållet. Så det man kan begära, eller det vi supportrar iaf hoppas på är att detta är det spelet som kommer visas upp i slutspelet. Men inte visat sig ännu. Där finns det väl ett sparkapital eller? På papperet är ju de spelare du nämner toppspelare, men de har väl kanske inte visat det under denna säsong då med tanke på vart ni slutade i grundserien? Absolut också ett sparkapital på sitt sätt, men ett betydligt osäkrare sådant.

Vi kan konstatera att det blir spännande matcher nu när helgen nalkas. Väl mött.
Låst ämne