1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586445 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2181958

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Bryter in här i lite högintressant käbbel och lyfter matchtråden.

Trenden säger att det blir tajt i första och andra perioden. Vågar man helt förlita sig till att det blir så även ikväll? Inte någonstans. Vi kan luta oss en liten, liten smula åt att vi är bevisat duktiga på att ”studsa tillbaka” efter en torsk. Den där märkliga torsken mot AIK efterföljdes av en match där vi tog ledningen efter 10 minuter för att sedan stänga butiken i resterande 50.

Man börjar bli lite för ärrad nu för att tro att det är superviktigt att ta ledningen, men någon jävla gång brukar det trots allt jämna ut sig. Vi är konsekvent det lag i den här matchserien som lyckas få in spelare framför mål och därigenom kommer våra avslut från de mest kritiska zonerna. Däremot är effektiviteten sorglig. Vissa verkar tänka att det klokaste är att frångå allt som funkat under säsongen för att istället testa något nytt. Jag är nog mer lagd åt att det är just tålamodet som kommer segra till slut.

Men vad fan vet jag, och förluster brukar innebära omkastningar. Det känns lite som att Reinhardt kan få komma in idag, frågan är bara på vems bekostnad? Det där tunga sarggnuggandet som motiverade Lindholms intåg i den här matchserien har kanske uteblivit i någon mån, och Reinhardt är mer benägen att ta sig in mot kassen. Och jag tycker att en enda match är för lite för att kunna avgöra huruvida Oliver verkligen kan bidra i den här typen av matcher, han måste få mer tid. Så: förändringar känns att vänta, frågan är bara vilka?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Knylan: Jag har ingen aning om hur vi ska ta oss an den här matchen men kom igen efteråt så har jag garanterat full koll på hur vi skulle gjort
Låst ämne

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Knylan: Med risk att bli sågad så säger jag tålamod. Kör på som tidigare, men lägg högre tryck på mål. Däremot kan det vara klokt att frångå ordinarie mönster ibland. Ex. spela PP2 först i PP ibland.

Jag är för att fortsätta med OJ. Ärligt så tycker jag inte att det var ngn som var direkt dålig förr matchen, förutom att vi brända alla chanser/halvchanser....
Låst ämne