1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587455 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2201215

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Får gratulera till SHL avancemanget för det står inga tvivel längre om att det är Timrå som går upp i år! Och välförtjänt, en enormt stark säsong av laget, även om gnället från supportrarna här har varit skrattretande XD

Jag hoppades in i det sista att löven skulle göra match av den här serien men det har vart rätt tydligt från första match att detta skulle inte gå och med 1-3 och den klasskillnad som råder mellan lagen just nu så finns det inget kvar att hämta.
De får skylla på corona bäst de vill, i år förlorar björklöven helt för egen hand och bortförklaringar är bara löjligt.

Ha så kul på Onsdag nu och skäm inte ut er i SHL nästa år, min säsong är över nu och jag får hoppas på stora förändringar till nästa.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Sämre match idag (och bättre match av Löven), men då gör man plötsligt mål på sina chanser. Och kvitterar ställningen i frekmåls-ligan.

Boyce lina är faen magisk. Grymt kul att dom får offensiv utdelning.

Lite bättre coachning i PP önskas. Gillar inte när man kör Dahlén-formationen när dom snurrat länge och fixat utvisningen. Låt andra PP börja istället.

JJ ser småskakig ut. Coronasviter, eller bara en effekt av väldigt svåra matcher med långa inaktiva stunder? Blir nervis varje gång han lämnar målgården eller får kreativ feeling.

Nu återstår den svåraste matchen på säsongen. Bara att gå all in och kriga maximalt. Mycket hockey kvar, men...det k a n gå.
Låst ämne