1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586523 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2222477

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: "Utan att vara det minsta insatt i frågan säger väl logiken brist på spelare?"

Vadå brist på spelare? Då får de väl disponera herrlagets budget? Eller menar du att alla i Timrås herrlag kommer från regionen?

"Två klubbar så pass nära varandra som med inte alltför stora medel ska konkurrera om såväl spelare och ha ekonomi för att satsa för att inte åka ur. Inte hållbart i längden."

Så varför slår inte herrlagen ihop? Om nu ekonomin är anledningen.

Som sagt, kasta inte sten i glashus.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Bifbiffen: Haha vänta nu, avsaknaden av damlag och man är därav kvinnohatare? Vart har jag hamnat? Här är ett uttalande från klubbdirektören som kanske kan få dig att tagga ner lite.

– Jobbet har redan börjat, säger han målmedvetet.
Fokus ska fortsatt – såklart – vara på kärnverksamheten hockey.
– Men det är inte bara ett A-lag. Det är ungdom, junior och dam/flick också. Vi har en röd linje vi vill gå efter. Och den ska genomsyra hela verksamheten.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Bifbiffen: Löser större ekonomiska medel att det inte finns tillräckligt med spelare som har rätt motivation och drivkraft att orka/vilja satsa på en elitkarriär där man mkt förväntas sätta familj och barn åt sidan?

Vad gäller herrlagen har det redan gjorts en sammanslagning där man i början av -90-talet satsade på att gå upp i dåvarande elitserien. Hur det (miss) lyckades? Var vill du att jag ska börja?
Kommentera