1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586157 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2222789

Sv: Apropå nånting...
Bifbiffen: Är det för att alla väntar på första riktiga nedsläpp som det dyker upp en typecastad idiot här från första bästa krislag och rör om lite i grytan? Humor. Jag fattar inte ens hur man orkar ens slösa bokstäver på patrasket. Alla vet ju att han är spårlöst försvunnen redan efter 5-10 omgångar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Woody: Det är intressant att personen missat det faktum att Timrå redan haft ett lag i SDHL. Det visar på att personen inte har någon kunskap om damhockey, samt egentligen inte bryr sig. För övrigt spelade Timrå och MoDo den första organiserade damhockeymatchen i Sverige. Så personens koll är lika med noll.

Det hela framstår som ett försök att skifta fokus från Brynäs problematiska situation. Det är på många vis likt hur vissa aktörer brukar agera när deras ageranden granskas. Försök hitta något att attackera hos kritikerna istället för att äga sina felaktiga ageranden.

Man brukar säga att en gång är ingen gång och två gånger är en gång för mycket.

Brynäs organisation hade först problem med värderingarna under finalserien 2017 när de verbalt gav sig på HV71s funktionsnedsatta målvakt.

2021 blev det för svårt för organisationen att bestämma sig för hur man ska agera vid våld i nära relation. Där det största problemet är att man lyckades få för sig att våld i nära relation inte var så allvarligt.

Vore klädsamt att ta avstånd från dessa ageranden istället för att försöka attackera saklig kritik.


I övrigt bör vi ha klart för oss att hockeyn som helhet har mycket att jobb att göra i förhållande till icke-privilegieradegrupper.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Woody: Löven-style
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Woody: önska till mot Östersund imorgon. Måste väl vara tidsfråga innan ni slår ihop herrlaget också. För inte gör
ni väl skillnad på män och kvinnor?
Kommentera