1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586520 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2354298

Sv: Apropå nånting...
Mr Nice: Lite dålig koll, men hade nått lag varit riktigt intresserade så hade väl Dahlén varit klar för ett nytt NHL lag redan. Chansen att få se Dahlén i Timrå ökade ju i allafall. Känslan säger mig att Jonte gärna spelar i Timrå,
Men jag har dåliga vibbar av hans agent Elefalk(eller vad han heter) som mer än gärna verkar vilja få kontrakt för att mjölka ur pengar före allt.

Skulle vara roligt att se alla belackare få äta upp deras ord om att Dahlen inte kan producera nån annanstans än i HA..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Dahlen har alltid sista ordet vart han vill spela, tror inte nåt AHL kontrakt intresserar Dalle, möjligtvis ett i alperna. Men Jonte är Jonte. Skulle inte förvåna mig ett smack om han spelar i Timrå i höst. Vackert skulle det vara. Och som du skrev i ett tidigare inlägg. Spela två år, bygg muskler och utvecklas i SHL. Tror det skulle vara mumma för Jonte par år i SHL. Han är ung och har lätt några fina år i NHL i framtiden..
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Finns ju över 30 NHL lag och alla GM kan väl inte vara kompletta idioter så nåt intresse för Dahlén borde ju dyka upp inom kort. Dahlén behöver ju aldrig oroa sig då han vet att i värsta fall spelar han i SHL med Timrå. Det är väl snarare så att det är vi här inne som sitter och smyg-hoppas att inget NHL lag erbjuder tillräckligt bra kontrakt. Jonte har gjort mkt för oss så jag ser gärna att han får en till chans i NHL men blir det inte så ja då jävlar kan det ju bli en rätt rolig säsong för oss Timråiter.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
dahlen IN
finsk back IN
vore mumma
(på resa runt i dalarna
besökte tegera arena
fin arena,men vart ska folk parkera?
domus parkeringen i timrå är ju större)
Kommentera