1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

585936 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2355103

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Det är svårt att veta från vilken vinkel ni alla ser laget när ni sätter ihop det. Bakifrån eller framifrån? Vingarna placeras lite hur som helst. Borde man inte ta hänsyn till på vilken kant de trivs bäst och har gjort bäst ifrån sig?

När Emil öste in poäng i Växjö spelade han till vänster. Så han borde rimligtvis placeras där även nu.
Wedin har spelat på bägge kanter, men till höger i HV. Likaså under genombrottssäsongen i Timrå. Innan dess alternerade han.

Bankkedjan i all ära, men har inte Hartmann tjänat ihop till en plats som offensiv kraft i topp sex nu? Han avslutade trots allt förra säsongen som landslagsman.
Tycker Hartmann går före Halloran, som känns väldigt osäker och kan sluta både som fågel och fisk. Förstår inte riktigt den värvningen.

Baserat på ovan borde kedjorna enligt mig bli nåt sånt här:

Dahlén - Lander - Wedin
Pettersson - Hanzl - Hartmann
Halloran - Lundin - Walli
Blomqvist - Andersson - Johansson
Extra: Boyce, Alvarez
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
hubbenorlen: Dalle går i Toby Orr´s fotspår? Nä, det är nog en fejkliga. Nog borde Jonte få ett envägskontrakt på 1-1,2 miljoner i alla fall. Hur länge kan han vänta....
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
hubbenorlen: utgick helt från att leftare spelare till vänster och vise versa i princip. Kommer inte vara så under matcher. Värvningen av Halloran lite halvt osäker ja. Spelade i en 3e kedja i Örebro och lär säkert gör det hos oss också iom att vi har på papper bättre Forwards än örebro förra säsongen om vi får in Dahlén. Halloran känns på förhand som en bra forecheckare med bra skott.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
hubbenorlen: När jag sätter ihop mina kedjor så är inte platserna högervinge eller vänstervinge hugget i sten. Jag blir själv osäker ibland på alla spelares favoritkant, utan går mer på vilka egenskaper spelarna har och att de lär kompletterar varandra bra.

Tycker din forwardsuppsättning liknar nått jag hade ställt upp med. Kanske byta plats med Walli och Johansson bara. OJ verkar ju imponerat rejält på Campen och skall ju enligt Kapanen få chansen på riktigt. Då måste nog OJ få chansen i en offensivare miljö. Då har jag i åtanke att man alltid pratat om att skall OJ spela i just det för att få ut sitt spel.

Det knepiga blir ju att om OJ skall in på topp 6, så måste nån riktigt bra forward flyttas ner i hiarkin. Det är ju faktiskt i dagsläget väldigt svårt att motivera det. Då tänker jag ifall Dahlén ansluter på det med..

Så även om OJ får sig ett NHL kontrakt nu så skulle kanske en utlåning till topproll i HA inte vara helt fel, sen nästa säsong så ge honom en rejäl chans kanske..
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
hubbenorlen: Jag gillar din tanke men skulle vilja byta platser i tredje och fjärde.

Johansson - Lundin - Halloran
Blomqvist - Andersson - Walli

Vill ge Johansson chansen högre upp än i fjärde, till en början iallafall.
Kommentera