1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

585929 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2355721

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: tiden då kontrakt slutfördes med en handskakning och ett muntligt löfte är förbi. Fallet Rattie visade väl hur snabbt det kan vända. Om Dahlén får ett dåligt NHL-kontrakt eller ett svinbra kontrakt i Schweiz i sista stund så lär han nog inte komma till oss och ingen kan klandra honom för det. Inte direkt så att han skulle lämna oss i sticket heller då vi har en helt ok trupp i dagsläget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Kan bli så att han lämnar (får lämna) alperna eller skiter i tvåvägaren i Nordamerika. Tror han väljer oss till slut. Pensionärsligor å tvävägskontrakt inget för Jonte. Upplev SHL med lekkamraterna Lander å Pettersdon/Wedin...Det blir vår poängmaskin.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Nä och även om Jonte går före alla nyförvärv oavsett position alla dagar i veckan så vore han grädden på moset. Vad vi verkligen behöver är en stabil back in som sista pusselbit innan seriestarten. 6 + Edfeldt är alldeles för sårbart
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Ja vi kommer ha en grym trupp även utan Jonte.
Marknaden blev ju inte så späckad som man trott och de flesta lagen har ju fyllt sina trupper redan. Kollar man på till exempel Växjö så får man inte skrämselhicka direkt när man jämför trupperna.

Men ansluter Jonte så får vi en till dimension i offensiven.
Då vågar jag som sagt drömma om topp 8.
Kommentera