1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586220 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2356537

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Kanske bara jag men inför denna säsong har jag samma fina vibbar som inför succesäsongen 02/03 då lagmaskinen Timrå trotsade alla experter o höll sig i tabelltoppen hela säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
BlackBay: Det största lyftet kommer nog framförallt bli att vi för en gång skull kommer ha en riktigt starkt centersida. Lander och Hanzl är 2 grymma centrar på SHL nivå och vilket lag som helst i SHL hade nog stått med öppna armar för att få in dem i sina lag.

Den starka centersidan i sig kommer ju att öka nivån på både offensiven och defensiven. Nu kommer inte Hanzl behöva dra så sjukt stort lass med att både behöva dra på både PP och BP spelet på sina axlar.

Sen tror jag vi kommer få sen en helt annan Lundin kommande säsong i sitt rätta element som en 3:e center med mindre krav på sina axlar. En hel SHL säsong på kontot och erfarenhet rikare med att fått testa på Landslagsspel med.
Det gör att jag tror att han kommer komma in med ett helt annat självförtroende och revanschlusta.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
BlackBay: fast med de hemvändarna borde ju egentligen förväntningarna med all rätt vara högt ställda. Säg att ett etablerat lag som SAIK eller FBK skulle få hem sådana namn... de skulle genast nämnas i guldstriden. Innan vi etablerat oss lite mer förstår jag att experterna är lite försiktiga i tipsen och rankningen.
Kommentera