1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586317 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2358360

Sv: Apropå nånting...
Dead Wing: Vi har ett bra lag utan Dahlén men det här visar ju vilka signaler hans signering skulle ge hos konkurrenterna. Med Dahlén i laget blir vi att räkna med på riktigt, på den övre halvan 💪
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Jag har faktiskt svårt att tänka mig ett bättre Timrå IK vi har nu om Dahlén ansluter. Iaf bland forwards, Vem finns där ute som skulle kunna göra Timrås spets bättre?(Förutom EP40 då). Bland backar finns det utrymme och hade gärna sett Kinnvall i Timrå igen men han är nog för alltid förlorad. Dessutom är våra nuvarande backar inte ens dålig, dom är bara för få. Hade också gärna sett Brattström i Timrå igen, gärna i par med Johansson. Men utöver det är det fanimig Timrå-Utopi!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Nån som har koll, typ.. ungefär hur mycket ligger Timrås bud på? Stod ju i ST häromdan att Kapanen gett ett bud som skulle göra Jonte till den mest välbetalda i Timrå i allafall? 350k+?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: ja endera att Dahlén är jävligt åtråvärd (trots att Modo och löven inte skulle låta honom spela gratis hos dom) eller att det inte finns så många spelare från översta hyllan att värva till våra konkurrenter och det vore en nog så bra signal.
Kommentera