1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586350 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2358814

Sv: Apropå nånting...
Tom Topp: Även sågade han det delade ledarskapet, egentligen ett totalt haveri signerat Nubben, enbart för att han inte ville vara taskig med dessa båda.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Villervalla: Nubben är konflikträdd, har man märkt genom åren.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Villervalla: hela den där soppan, från nubben med huvudansvaret till det delade ledarskapet, visar/visade också att vi har en väg att vandra när det gäller professionalism utanför isen. Det fanns uppenbarligen en ovilja att ta svåra beslut och det är bara att hoppas att man lärt sig den läxan nu. Vi har ett bra material på isen denna säsong men vi måste titta mer på etablerade klubbar och kopiera delar av deras organisation för att lyckas hänga kvar i långa loppet.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Villervalla: Nubben borde ha gjort en pudel där före jul, och erkänt att det blev fel! Men det är lätt att vara efterklok.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Villervalla: Vi kan dra det ett steg till och säga att det var Freddan han inte ville vara taskig mot. Tror alla tidigt insåg att Ante var nr 1 men att Freddan stod i vägen och absolut inte fixade nån andrafiol. En varböld vi blev av med där och jag tror på riktigt att en av de främsta förbättringarna jmfrt med förra säsongen är tränarsidan. Har 100% förtroende för Ante
Kommentera