1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586510 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2363156

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: Vet att de diskuterat färgen på tröjorna. Tycker de ska byta till beige. Med inslag av beige. Toppat med klubbmärket. I beige
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: hinken sitter väl där med miljarders miljarder på bankkontot och väntar på att KHL ska explodera…any day now. Måste ändå kännas lite svettigt att alla potentiella värvningar som kan vara aktuella för modos förstalina först ska synas av sportchefer i Luleå, Skellefteå och andra klubbar med biljoners biljoner med hål i truppen att fylla.

Deras situation bringar ändå lite ödmjukhet inför tajmingen och läget vi står inför, det hade kunnat vara tvärtom för klubbarna.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Årets DIF alldeles för lättviktiga. Fullt med unga talangfulla spelare som inte växt in i seniorkostymen. Nu är Frölunda förvisso riktigt skickliga och rutinetade, men DIF blev brutalt uppätna idag. Blev betydligt mer imponerad utav Löven igår mot Skellefteå. Försäsong är försäsong och man ska väl inte räkna ut ett lag med ekonomiska muskler såhär tidigt, men tippar ändå DIF får det svårare än förväntat och hamnar någonstans mitten av HA.
Kommentera