1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586710 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2364663

Sv: Apropå nånting...
Stryparn: Det här är det bästa som kunde hända Timrå. Nu vet spelarna och tränarna vad som behöver slipas på. Det ska finnas tydliga svagheter under försäsongen. Tänk er själv om allt är helt felfritt och sedan i oktober visar det sig att det finns en enorm svaghet som motståndarna kan utnyttja. Tar ju lite längre under säsong eftersom det är så oerhört mycket genomgångar inför matcher.

Skitbra! Det enda jag skulle vilja se som en förändring inför nästa match är att Erixon lirar med Stenqvist och Laleggia med Strömberg. Mer balans i det defensiva. Svensson - Eronen är fantastiskt bra tycker jag och det kan bli ännu bättre t om.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Jo jag håller med, med tillägget att de visste exakt vad de ska träna på redan innan matchen mot SH - De har en träningsplan de följer där de sätter bit efter bit i spelet fram t premiären. Matchen igår var viktig, men inte exakt hur spelet såg ut i alla delar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Sen är det också så att vi kommer dominera många matcher samt äga väldigt mycket puck i samtliga matcher. Nu krävs det att man jobbar på att stoppa kontringar helt enkelt.
Kommentera