1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586710 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2364708

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Du har bra minne om du kommer ihåg att det var just 49 st. Men ja, det var en hel del indianare. Men om inte helheten i spelet fungerar så kommer det komma misstag automatiskt. Största problemet enligt mig då, var att vi tilläts bli överspelade gång på gång under serien när vi skulle sätta press, motståndarna kunde komma med flygande anfall hela tiden och på så sätt få väldigt långa anfall på oss. Så såg det ut tills omgång 40, typ.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
kattan: gjorde en sammanställning på det nästsista omgången. De flesta bjudmackorna kom antingen vid offensiv blå eller vid höger defensiv tekningscirkel. Det är stora problem. Det var där Ante snackade om att det är för slarvigt i uppspelen. Är man osäker och inte ser 3an tydligt så kan man faktiskt spela säkert och vägga ut eller att man åker hem och tar en funderare tills dess att passningsvägar öppnar sig. Men sedan är det som du säger också att försvarsspelet var dåligt över hela planen också. Men med Lander i laget kommer defensiven förstärkas för det kommer han se till.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kattan: När tempot är lågt överlag så drabbas oftast passningsspelet. Dessutom: i SHL kommer vi aldrig att hamna i matcher där motståndarna är så defensiva. Brynäs bjöd upp till dans och pressade högt och då uppstod luckor för oss i mitt- och anfallszon.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kattan: Ja problemet igår med omställningarna var till 99 procent bristen på inställning och motivation. Slappt hemjobb och seg i tanken mot ett hungrigt och påställt Sundsvall.
Kommentera