1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586710 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2365172

Sv: Apropå nånting...
Synct: som någon så väl skrev här så har han gnetat i NHL i defensiv zon dem senaste 10 åren. Då blir det nog en rätt stor skillnad när man ska spela som potentiellt första center i ett helt nytt lag, på en större rink.

Vara hemma på sommaren och träna på en stor rink spelar nog ingen roll skulle jag tro.

Det var Manners plan att låta han spela på yttern i träningsmatcherna. Han är OS och VM gulds tränare medans jag bara är en helt vanlig industri knegare. Så låter våran tränare sköta sitt jobb :)

Att han ska gå i SFI var bara en onödig kommentar. Tydligen så kan man inte ens lägga ett normalt svar till en timråit för att man ser att ingen annan hade svar på frågan varför han spelar ytter, utan att det ska gnabbas .
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Farsang: ”Att han ska gå i SFI var bara en onödig kommentar. Tydligen så kan man inte ens lägga ett normalt svar till en timråit för att man ser att ingen annan hade svar på frågan varför han spelar ytter, utan att det ska gnabbas .”

Hade egentligen kunnat hållit med dig här och tyckt det var obefogat sett till din kommentar, men senast efter er match mot oss när jag var inne och försökte resonera utan påhopp i Brynäsboken, fick jag dussintals spydiga kommentarer om Timrås prisskåp, hur mycket mindervärdeskomplex Timråfans har osv osv. När ni städat upp bland er själva kan vi försöka igen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Farsang: Det var ett skämt, jag tyckte det var nödvändigt, så jag skrev det. Tycker det är galet att rucka på formationerna så här innan seriestart, allt för en boxplayspecialist.
Kommentera