1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586822 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2365285

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Jag tror inte att Jonte är 100% klar, då hade man naturligtvis gått ut med det. Finns ju ingen poäng med att hemlighålla det. Jag tror att det är ganska precis som det redovisas i media, att man inväntar den minimala möjlighet som ändå ff finns med NHL. Men att risken/chansen är så liten att Timrå, och förmodligen Jonte också, mer eller mindre räknar med att det blir spel här. Agenten å sin sida gör sitt jobb till 100%, ända in i kaklet. Dvs försöker skapa precis så optimala förutsättningar för Jontes, och sin egen, karriär som det bara är möjligt innan allt är klappat och klart
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Tror att lagen från Schweiz måste komma med saftiga bud om det skall vara intressant faktiskt. Han har ju redan tackat nej till nått kontraktförslag därifrån. Möjligtvis garanterad en fast plats i laget med.

Timrås bud lär nog inte vara allt för dåligt hellerjämförelsevis.

Däremot så kan ju Jonte sagt till Kapanen och muntligt vara överens om ett specifikt datum, har han inte fått NHL kontrakt tills dess aå blir det Timrå, typ.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad:

Det tror jag med. Elefalk jobbar hårt för ett NHL kontrakt och Jonte håller dörren öppen. Om dörren stängs blir det Timrå, men än så länge står den på glänt.

Sen kan det såklart finnas en muntlig överenskommelse med Timrå om nu NHL kontraktet uteblir. Men det är nog inget man vill skylta med i förhandlingar med ett NHL lag.

Den som lever får se!
Kommentera