1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586784 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2365716

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: finns det någon chans att #54 på något vis tvekar att skriva på för han är "rädd" att misslyckas i SHL? att han skulle ha för stor press på sig?
visst, NHL är ju en ännu tuffare liga men där finns det så sjukt många bra spelare, inte något fel att inte lyckas slå sig in där. men i timrå i SHL skulle alla tro att nu är "Foppa hemma" om ni förstår liknelsen. kanske därför han tvekar?

hoppas ni förstår att jag inte försöker va dryg eller nåt. följer detta med Dahléns vara eller icke vara med den lilla spänning som en stackars MoDo-supporter kan unna sig idag..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
dempa: Dalle och agent spelar spelet rätt. Rätt att trissa upp lön och långt tryggt kontrakt. Såg ett hemmahos-reportage och killen verkar vara cool bland sina doftljus. Någon man skulle vilja ta en öl med. NHL är så in i helvete krävande, många fattar inte vad som krävs där mentalt främst. Knappast korkat att göra som Jocke Lindström och dra in 25 mille i Norrland.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
dempa: Jag tror inte det finns nå rädsla för att misslyckas i SHL. Men jag tror han är rädd för att NHL kanske inte dyker upp igen. Jag vet faktiskt inte och det är såklart spännande.
Kommentera