1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586712 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2367433

Sv: Försäsong 2022
kattan: Upplevde det inte som ett renodlat skämt. Nog för att segmentet hade en humoristisk prägel, men de skulle ju argumentera för vad de tror behövs göras för att deras scenario skulle stämma. Nu var ju en aspekt att han isf skulle vara en floppvärvning, men när de tippar oss som 13 och upprepar gång på gång vår tunna backbesättning råder det ju inga tvivel om att de upplever oss som framtunga.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2022
empa11: Upplevde det som ett skämt iaf. Då Adam slängde ut sig det när Johan frågade vem Oliver skulle peta från topp6. ”Vi säger att Halloran blir en floppvärvning” följt av skratt från bägge. Men det kan väl tolkas på olika sätt.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
empa11: Jag förstår inte det där med framtunga, kan någon snälla förklara som om jag var 5år?

Som jag ser det så har våran extremt starka forwardsida, med ansvarstagande centrar (alla våra centrar är av den typen) tillräcklig uppsida för att kompensera våran tunna (notera ordvalet, tunn och inte svag) backsida. Johansson har första spade i sig men är kanske inte riktigt där än, men han är optimal ålder för en målvakt att ta de steget redan i år.

I slutändan är det väl omöjligt att säga att våran backsida kommer hålla eller inte men den får oförtjänt mycket skit. Dom spelare vi har där bak är bra allihopa.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
empa11: Jag tycker också att vi är framtunga. Jag älskar satsningen och Dahlén ger oss ytterligare en dimension i anfallsspelet men jag kan inte ruska av mig tanken att om målskyttet skulle hacka har vi väldigt tunt med möjligheter att vinna jämna matcher. Jag tycker inte vi har någon målvakt som kan vara tungan på vågen och även om backsidan är spetsigare och tveklöst bättre saknar jag ändå lite för att vi ska kunna luta oss mot den.

Jag har gärna fel, men jag tror definitivt inte att vi kommer topp 6. Play-in skulle vara vad jag tror.
Låst ämne