1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586370 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2368642

Sv: Försäsong 2022
Olle: Samtidigt vet vi ju inte hur Edfeldt står sig. Såg väl bra ut mot Brynäs i allafall sen va han sjuk på SCA cupen va? Förhoppningsvis är han ett utropstecken. Men en till back måste in och det vet ju Kapanen med givetvis.

Sen är det väl en pengafråga i slutändan. Vi får ju hoppas att plånboken inte är lika tom som Kapanen och Torines ger sken av i allafall.

På tal om HV så skall de ju in med en rutinerad back-kugge också, så deras backsidan är ju inte helt spika än heller
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2022
Sputnik: Edfeldt ska bli spännande!
Sen är det ju bara så här läget är. Vi kan konstatera att den är numerärt svag, och vi får se hur det står sig. Är det som Kapanen säger att det är jävligt skralt nu, så är det inte så mycket att göra. Vill man klaga på detta ska man ha i åtanke att backsidan garanterat hade kunnat stärkts, men det hade varit på bekostnad av Jonte. Där får man ju känna själv vad man väger tyngst.

Det kommer garanterat komma in en back till, men det kommer inte vara något jättenamn.

Kan vi alla komma överens om att vi bara släpper detta nu? Alla är medvetna om att en till back vore på plats, iom Jonte är det förmodligen på paus ett tag framöver.

Vill man klaga på något kan man ifrågasätta vad fan vi skulle in med Jonte för. Potentiellt Halloran, men det var så tidigt då en back säkert var med i ekvationen ändå.
Låst ämne