1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586370 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2368846

Sv: Apropå nånting...
empa11: EG är någon jag aldrig skulle vilja se bära en Timrå tröja. Minns för några år sedan(säsongen han skrev på för Luleå) så var han på estreet på sommaren och festade till det rejält. Gick så långt att vakterna kastade ut han för han stod och skrek hora åt någon tjej😂
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Tonymontana: Förvånar mig inte. Är själv uppvuxen i Njurunda, spelade hockey i Nolby. Aldrig känt honom personligen men det man hört, från olika källor är inte vackert. Sen är jag av naturen att alla är unga någon gång, men när han agerar som han gjort i vuxen ålder är det inget jag skulle applådera på vägen in på isen. Då menar jag hur han nonchalant menade att timrå halvt åkte och filmade i matchen där Tvärmongovainen lekte ångvält mot en oförberedd Joey. Han har haft andra knepiga intervjuer med.

Får bara känslan av att han tycker att han är större än timrå. Lite som polarna som flyttade till Stockholm när man var 20, och fnös lite över hur Sundsvall var som stad. Ät skit, stanna där du är och kom inte gråtandes sen när du växt upp och ditt låtsasliv inte är så coolt längre.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tonymontana: Vilket kaptensämne!
Kommentera