1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586561 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2369942

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Jag tror inte heller man ska kalla det att dominera. Det är ett starkt ord i sammanhanget som sagt.
Dahlen har fortfarande svårigheter med defensiven, och jag ser framför mig att motståndarna kommer att checka hårt mot honom när han är inne på isen, vilken kan bli ett bekymmer. Även om han utvecklats sitt spel sen sist.
Jag upplevde i vissa matcher i allsvenskan att Dahlen kunde få det svårt när han blev punktmarkerad, vilket gjorde att han fölrsvann ur matcherna.

Men helt klart kommer han att vara framträdande i SHL.

Hoppas han överaskar oss alla!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Jag tror som andra har skrivit att det är dumt av andra lag att punktmarkera och försöka ta bort Dahlen med flera spelare då det kommer att bli enorma ytor för våra andra skickliga spelare som tex Hanzl och Hartmann om han nu spelar med dom. Eller om det är Pettersson eller Wedin. Ger man dessa för stort utrymme så blir det ett mål i baken!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: man kanske kommer checka hårt på Dahlén men skillnaden nu är att det skapar utrymme för nästan lika skickliga kedjekamrater i så fall. Inte som tidigare när han lirade med Lööke och Lundin. Ingen skugga på dom men dom drev inte direkt en kedja på egen hand. Så man kommer inte att bara kunna fokusera på att ta bort Dahlén utan att skjuta sig själv i foten.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: ...noterar f.ö. att det är bara Lövare som gillar mitt inlägg om Dahlen.
Kommentera