1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586577 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2370008

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Ja, det är underbart att höra och värmer i hjärtat. Inte oväntat för mig dock. Som Dahlen brinner för TImrå IK finns det nog få som gör för sin klubb i hockeyvärlden.

Gillar denna sekvens också. Det kommer att bli jobbigt att möta Timrå i vinter och vi vill ha chansen att vinna varje match :)

"Vad kan vi ha för förväntningar på Timrå den här stundande säsongen?

– Det är inte riktigt samma sak som förra gången när jag var här, då sa vi rakt ut att vi skulle vinna serien. Nu är vi underdog. Det här klubben och de här supportrarna har varit med om mycket tillsammans, vi kan hantera olika situationer. Även om jag har gått upp från Hockeyallsvenskan två gånger med Timrå, så låg vi också sist och förlorade derby mot Sundsvall under min första säsong. Vi är väl förberedda på allt, vi ska inte bli för höga om vi vinner mycket och vi ska inte bli för låga om vi förlorar mycket. Vi har fått behålla spelare och fått in skickliga spelare. Det känns väldigt spännande och roligt med mer långsiktigt tänk och långa kontrakt. Vi ska göra det här tillsammans över tid. Vi har härlig stämning med mycket rutin. Vi vill vara ett hårt arbetande lag som är jobbigt att möta, vi vill ha chansen att vinna varje match. Det ska vara roligt att se Timrå när man kommer hit, ser oss i en bortaarena eller slår på teven. Vi ska kämpa hårt och slåss. Det blåser positiva vindar i tallarna, även i mörkret i november."
Kommentera