1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586590 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2370404

Sv: Försäsong 2022
Tom Topp: Försäsong och allt sånt och så där. Men jävlar vad roligt det var att titta på hockey i nhc igen!

Tyckte att Timrå var bra mycket bättre, bortsett från inledningen av första. I framför allt andra var det mest bara Timrå.

Trots att det var försäsong med allt vad det innebär kan man i alla fall konstatera att det finns en jävla offensiv uppsida i Timrå. Man har många spelare som tänker hockey klokt och hotar offensivt. En sån som Andersson imponerade på mig idag.

Den där, på förhand, katastrofala backsidan tyckte jag skötte matchen med bravur. Eronen imponerade mest på mig ikväll och Svensson var väl den som hade det tuffast där ute.

Försäsong och det är inte värt ett skit, I know. Men det var ändå skönt att se att det inte var total hönsgård i hemgångar. Så många 1 mot 2:or släppte man ju inte till, eller hur?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2022
Kerstin_k: Stenqvist tyckte jag såg oerhört bra ut idag. Ligger rätt hela tiden och är stark. Strömberg tar större kliv för varje match som spelas. Erixon är episk idag.

Det enda negativa idag egentligen är EPs eventuella frånvaro framöver och kanske att Blomqvist var lite osynlig. Bra utan puck var han dock. En annan sak som jag kom på under tiden jag skriver är att det spelas istället för avslut. Men det är ju försäsong trots allt.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
Kerstin_k: håller med! Bra försvarsspel av hela laget! Och utav backarna så var det väl Svensson som hade lite problem, tempot var lite för högt för honom. Stenkvist är väl inte heller någon klippa defensivt. Men kul att se att Didrik kom igång ju längre matchen gick!
Låst ämne