1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586620 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2370498

Sv: Apropå nånting...
mattias - 74: Leksand dominerade stort första 5-7 minuterna, sedan jämnare. Period 2 och 3 ganska klar Timrådominans. Absolut ingen ful match.

Man kan tycka att Hartmann kommer in sent på Z och jag hade nog inte protesterat jättemkt för en tvåa där. Men Hellqvist är ganska pinsam efter matchen när han grinar över det som om det vore ett överfall och öht inte nämner Alsings grej som definitivt var ful.

Era övriga två skador har jag dålig koll på men allt som allt en rätt olycklig match för er. Får ni dessutom Alsing avstängd blev den ju oerhört kostsam. Lindholm som nån skrev var kass, hängde inte alls med. Jösses vad frånåkt han blev av Halloran vid 1-1 😅

Kloos däremot tycker jag var ett ständigt hot. Satt och väntade på att han skulle hänga en och sånär gjorde han det köksvägen
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad:

Ja Kloos tror jag kommer göra en bra säsong, ang Lindholm så är jag inte det minsta orolig, han är ju värvad till att ge trygghet till det defensiva spelet vilket Leksand saknade förra säsongen.

Jag är mer orolig för målvaktssidan, även om Armalis är bättre än Brage så blir det svårt att ersätta Kausiksso om han skulle bli skadad, bakom finns 2 målvakter i j 20 som är helt oprövade i SHL, Albihn är dock en spännande målvakt med stor utvecklingspotential men hans tid kommer.
Kommentera