1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586777 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2372301

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: JFK tycker att Dahlén får en jobbig säsong. Han är tydligen sönderläst efter 2 perioder mot supergänget Modo…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy 2.0:
JFK ansåg att Timrå hade den sämsta truppen de någonsin haft i SHL, förra säsongen...

JFK är som Johan Cruyff, det är omöjligt att erkänna att hen har fel och det kan vara så att en felaktig åsikt måste hävdas i årtionden.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy 2.0: Låt han tycka det säger jag. Det ger bara övriga ännu mer möjligheter, om motståndarna lägger all kraft mot Dahlén. Modo gick bort sig och var tröttkörda när Halloran et al kom in istället och nyttjade det. En spelare behöver inte alltid göra poäng för att vara nyttig för sitt lag. Det verkar ju som att den gode JFK missat.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy 2.0: Tycker det ser ut som att Dahlén åker runt och gör lite som han vill där ute, där behöver vi nog inte oroa oss så mycket. Pettersson dock, tycker han ser ut att ha det lite motigt. Träningsmatcher kanske inte riktigt är det han går igång på och det kan man ju i så fall ha viss förståelse för.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy 2.0: Ja då har han sovit under en sten under alla Jontes år i Timrå. Har Jonte nånsin gjort en sprakande försäsong? Vill snarare minnas att vi ondats en del härinne att han sett så loj ut under säsongerna i HA.
Kommentera