1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586824 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2372492

Sv: Apropå nånting...
Tom Topp: Jo och jag tillhör ju skaran som varit skeptisk till honom från start, hade ju hellre sett en annan lösning med en målvakt som kunnat utmana JJ mer om förstespaden. Nu är det samma gamla vanliga upplägg med en solklar förstemålis.

Förvisso har ju JJ en historik av att aldrig missa en match i princip och fortsätter han på inslagen väg från kvalspelet så behöver vi inte vara så oroliga trots allt. Skulle det däremot skita sig på målvakstfronten så lär inte Kapanen sitta still i båten heller.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Säg och skriv vad ni vill. Jag tror vi kommer göra succé i SHL i år!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Så länge JJ inte blir skadad är jag inte orolig. JJ är helt duglig på SHL-nivå det har han visat. Han är kanske ingen som tar oss långt i ett eventuellt slutspel, men jag är nöjd om han spelar ungefär som förra säsongen då har vi god chans att klättra i tabellen i och med att resten av laget blivit mycket bättre. På längre sikt eller om han blir skadad? Ja då kan vi ha ett problem på målvaktsfronten

Kan tycka det var ett lite märkligt val att lufta Rautio såhär i sista försäsongsmatchen, hade hellre sett en match innanför rocken på JJ så nära match mot frölunda som möjligt.
Kommentera