1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586824 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2372630

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Jag tycker också att Örebro ser svaga ut. Men vill nog vänta in 5-10 omgångar innan jag dömer ut dem. Samma gäller Linköping. Båda dessa lag och några till (läs Oskarshamn och Malmö mfl) hoppas jag vi har bakom oss i tabellen när serien är färdigspelad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: OBS var en grov generalisering, ville alltså mest bara påpeka Örebros resultat då man kanske oroar sig över att vi släppt in en del mål mot HA motstånd. Då väljer jag nog ändå att ta med mig att vi spelat riktigt bra hockey nör vi mötte både Brynäs och Leksand. Första mötet mot Brynäs så släppte vi visserligen in 4 mål. Men 2 av de målen kom ju sent då vi redan hade en väldigt stor ledning.

Jag vill ta med mig från försäsongen att vi har en helt annan stabilitet och lugn i spelet denna försäsong än de senaste ångeståren i SHL där vi saknat linjer i både anfalls och försvarsspelet.
Dessa vinster betyder ingenting nu men jag går ändå in med en positiv känsla denna säsong.
Håller vi oss bara någorlunda friska så har jag svårt att se att vi skall hamna på kvalplats i allafall.
Vi har för bra grupp och spets med klubbhjärta för det.

Gillar verkligen Staffan Kronvalls analys om Timrå.
"Jag tror på den här gruppen".

Ibland så stirrar man sig blint på att ett lag har värvat så fina namn på pappret och glömmer helhetsbilden och vad det är för karaktärer etc som skall köpa sin roll.

Vi har inte bara värvat riktigt bra spets, den är dessutom "hemvävd" och full av klubbhjärta. Det tror jag kommer bära väldigt långt kommande säsong och väga upp den på förhand utdömda backsidan. Vad gäller målvaktssidan så är jag inte orolig, där lär det ageras om det inte håller och är dessutom den "enklaste" lagdelen att förbättra snabbt infividuellt under brinnande säsong.
Kommentera