1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586840 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2373250

Sv: Apropå nånting...
Offside-Lennart: Är ju inte "bara" superexperterna. Var och varannan hobbyexpert faller ju in i fällan och kallar oss framtunga. Visst det är klart att våran forwardssida är den absolut spetsigaste, men jag tror inte folk tänker på vad det skulle kosta att matcha och väga upp en lika stark backsida. Backsidan håller absolut SHL klass. Om målvaktssidan inte alls håller så är den "lättfixad" under säsong.

Det enda är ju att vi kanske är lite för tunn på backsidan, men så också Oskarshamn som många har före oss i tabelltipsen.

Därav min lilla fundering på att jag inte hört nån expert ifrågasätta att Oskarshman också går in med 7 backar och de där lite anonyma namnen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: vi kan väl bara konstatera att den Westerlund vi vinkade av med ett leende på läpparna i våras, för att vi väntade in bättre backar, hade välkomnats tillbaka med öppna armar idag? Vi kommer få problem med försvaret, inget snack om saken. Om vi hade kunnat göra nåt annat för att undvika det är en helt annan femma.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Fast väldigt många har ju IKO efter oss i tabellen också. Annars tror jag det till stor del handlar om målvakterna där IKO:s Juel och Cannata, med rätta, rankas betydligt högre än JJ och Rautio som målvaktspar. Vi får nog respektera att det finns folk som tror att vi kommer få jobbigt i defensiven utan att de för den delen är helt hockeydumma
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Sett från lag till lag så är det en del lag som har väldigt knepig backuppsättning, men det är ju det som är charmen med hockey allting kan hända :)

sen tror jag inte att ni kommer vara ett kval när serien summeras..
tror det kommer kanske vara Vi och Ni som kanske slåss om sista slutspelsplatsen, och för mig känns det helt okej måste vara ödmjuka inför denna säsong

väldigt tuff serie kommer det bli i år och vi får möta ett jobbigt lag idag.. det jobbiga med Luleå är ju att dom behöver inga spetsiga forwards för dom har laget som gör det jobbigt
Kommentera