1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587274 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2374531

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Tycker Westberg är en riktigt bra kommentator. Han är tillräckligt erfaren och påläst att han hinner skicka in ett par göteborgsskämt mitt under spelets gång. Uppfriskande! Finns många kommentatorer vars enda ess i rockärmen är att skrika ”MÅÅÅÅÅÅÅL” eller ”OJOJOJ” och det blir lite väl mycket ”argentinsk fotbollskommentator” över det hela.

Extra heder till Westberg för att han direkt ifrågasatte Wallis matchstraff också, det tyder på spelförståelse.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: ja nämnde Westberg är nog den mest underhållande och sympatiska kommentatorn. Han låter lika glad och uppspelt oavsett om det är Frölunda eller laget de möter som gör mål. Dessutom känns det som han kan hålla liv i en lite tråkig match medan andra aldrig visar nån entusiasm om inte matchen är väldigt händelsefull.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Westberg är bra ja. Sen kan ha drifta lite väl mycket ibland i utläggningar, men i det stora hela håller han sig saklig och neutral. Också uppfriskande med en kommentator som inte är snustorr som många andra kommentatorer, utan kan se hockeyn som något skoj också och dra lite anekdoter. Också av den anledningen jag gillar Lindberg.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: och sen det här, men visst måste du väl känna om pucken tar på klubban? 😆
Kommentera